Wednesday, May 22, 2013

SNEAK PREVIEW to WILD TALKS & TRIPS!

FOR MORE WILD TRIPS CHECK OUT OUR "TRIPS PAGE"MAY 29, 2013
SEAWEED ID, HARVEST & COOKING 
Sponsor: NORTHWEST INDIAN COLLEGE
2522 Kwina Rd, Bellingham, WA 

A half-day lesson in SUSTAINABLE beach-side sea veggie 
harvesting followed by a Culinary Class in the Community Kitchen
on Seaweed Cooking...topped off with a fabulous 3-course FEAST
with Vanessa Cooper and Jennifer Hahn.

To Register: (Sorry -- SOLD OUT)

JULY 21-26   & 
JULY 28-Aug 2, 2013

TASTE OF ALASKA
6-day GLACIER BAY, ALASKA

Small-ship Cruise aboard M.V. SEAWOLF—a luxury small ship w/ fleet of sea kayaks! National Geographic noted SEA WOLF ADVENTURE trips one of the top 50 trips in the world! Our chef, Laura Cowan and naturalist/guide, Jennifer Hahn, will prepare wild dishes throughout the trip made from delicious foods we harvest including wild berries,  sea vegetables, sea urchins, beach greens and more as we kayak among whales, otters, icebergs and the unsurpassed beauty of Glacier Bay and Icy Strait. Cozy staterooms and salon; dining with a 180-ocean view. (No kayak experience necessary--a sense of adventure).
MORE INFO: www.seawolfadventures.net/AUGUST 4-9  &
AUGUST 11-16, 2013


6-day GLACIER BAY ALASKA EXPLORATION by Kayak & Mothership--the historic & classic M.V. SEAWOLF 

Small-ship Cruise aboard M.V. SEAWOLF—a luxury small ship w/ fleet of sea kayaks. (No kayak experience necessary--just a sense of adventure). National Geographic noted SEA WOLF ADVENTURE trips in Glacier Bay as one of the top 50 trips in the world! We'll hike on bear trails, explore a tide-water glacier up-close on foot (by overland hike), and kayak among whales, otters, icebergs and the unsurpassed beauty of Glacier Bay and Icy Strait. SEAWOLF brings together a crew that will nurture you with deck-side decadent meals prepared by Chef Laura Cowan. Our captain will find us scenic anchorages each night (although the sun won't set until late...so you can watch for bears and wolves along shore). This is a trip of a life time!  
MORE INFO: www.seawolfadventures.net/

2 comments:

  1. Trắng da có nhiều phương pháp , nhưng hầu hết mọi người điều sử dụng các loại thuốc trắng da nhưng đặt ra nhiều câu hỏi quanh các loại thuốc này như thuốc uống trắng da an toàn , thuốc trắng da ivory caps có hại không , thuốc trắng da ivory caps có tốt không ? Đó là một vài câu hỏi liên quan đến thuốc làm trăng da ivory caps , cùng tìm hiểu nhé . Ngoài trắng da thì my pham nhat ban sakura còn giúp da giữ được nét tự nhiên và chống lão hóa vì dùng kem chong lao hoa sakura , ngoài làm trắng da thì còn là kem chống nắng tốt và giá cả thì cũng là vấn đề vì vậy có nhiều câu hỏi như kem chống nắng neutrogena có tốt không ,.. Có nhiều loại nên có nhiều giá khác nhau . Nếu gót chân bị nứt nẻ thì nên dùng kem kem trị nứt gót chân neutrogena foot cream sẽ giúp bạn có được bàn chân đẹp như ý.

    ReplyDelete
  2. Bạn muốn mua hàng amazon. Nhưng bạn lại không có người thân hay biết tìm đâu dịch vụ mua hàng trên amazon. Bản thân bạn lại những lo lắng như có nên mua hàng trên amazon hay không? Đừng lo hãy đến với chúng tôi, khi bạn đến với chúng tôi những trăn trở của bạn sẽ được chúng tôi giải quyết cực nhanh. Với các dịch vụ của chúng tôi đang cung cấp như dịch vụ ship hàng mỹ, mua hàng ebay, hàng xách tay úc

    ReplyDelete